Med mer än 15 års erfarenhet i branschen vänder vi oss till alla trafikanter. Vi strävar efter att alla som utbildar sig hos oss ska bli skickliga förare som både kör säkert och tänker smart gällande säkerheten i trafiken

Våra anläggning

Vår anläggning består av en trafikövningsplats och byggnad med bland annat utbildningssalar. I vår trafikövningsplats ges du möjligheten att på ett säkert sätt manövrera bilen i annars riskfyllda situationer. I ​Våra utbildningslokaler bidrar vi med bra miljöer att reflektera och föra diskussioner om risker i trafiken.

Våra fordon

Vår vagnpark består av moderna, säkra automatväxlade bilar, utrustade med både ABS-bromsar och antisladdsystem.

För att simulera olika underlag sitter en Skidcar monterad på samtliga av våra bilar. Den har som syfte att kunna minska markkontakten för respektive däck. På så sätt kan föraren enkelt erfara hur bilen beter sig i kritiska situationer beroende på var däcken greppar eller inte. En Skidcar gör dessutom att bilen beter sig mer realistiskt än en traditionell halkkörningsyta.

Vår metodik

Våra kurser fokuserar främst på att lyfta fram människans goda egenskaper i rollen som förare. En välutbildad förare ökar sin egen säkerhet och säkerheten för trafikanterna i sin omgivning. 

För att alla som utbildar sig hos oss ska få ut så mycket som möjligt av sin utbildning jobbar vi med upplevelsebaserad inlärning. Till skillnad från traditionell katederundervisning innebär det att du genom konkreta upplevelser kommer ha med med dig livsavgörande kunskaper när du kör i trafiken.

Varför Uppsala Halkbana

Our Benefit

Boka & betalning

Här kan du se priserna, boka och betalar direkt till oss enkelt och smidigt via Swish

Avbokning

Avbokningen sker senast 24 timmar innan kursstart. Missar du tiden debiterar halkbanan hela kursavgiften

Hämtning och avlämning

Du ska vara hos oss (Stationgatan 4 753 27 Uppsala) vid Radisson blue hotel entrén senast kl. 07.50. Du är tillbaka ca. kl 12.50